Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden » Top 10 Touring Supboarden

Top 10 Touring Supboarden

Door: James | Laatste update: 26 maart 2021

Als je graag tochten wilt suppen dan is een touring supboard het board dat je nodig hebt. Na onderzoek samen met ons team hebben we om het jou gemakkelijk te maken hebben een top 10 gemaakt van de beste touring supboarden.

Fanatic Ray Air Touring hardboard supboard

1. Fanatic Ray Air 12’6″ hardboard

De Fanatic Ray Air 12’6″ is een van de beste touring hardboarden op de markt. Als je opzoek bent naar een kwalitatief board dat je niet hoeft op te blazen dan is dit board een goede keuze voor jou!

2. Red Paddle 12’6″ Voyager MSL supboard pakket

Het Red Paddle 12’6″ Voyager MSL supboard pakket is de leider binnen de opblaasbare supboarden markt. Dit komt dan ook vooral door zijn kwaliteit. Niet alleen het board is kwalitatief maar ook de gehele uitrusting die je erbij krijgt.

Fanatic Ray Air Premium 11'6

3. Fanatic Ray Air Premium 12’6″ supboard pakket

Fanatic heeft meerdere kwalitatieve touring supboarden op de markt. Maar de leider is toch echt de Fanatic Ray Air Premium 12’6″. Het board word ook inclusief kwalitatieve peddel, tas en pomp geleverd.

red paddle voyager 132 sup board

4. Red Paddle 13’2″ Voyager+ supboard pakket

De Red Paddle 13’3″ Voyager+ is het grotere broertje van de 12’6″. Als je wat langer dan gemiddeld bent dan is dit het ideale board voor jou. Dankzij zijn lengte snijd je door het water heen, dit zorgt ervoor dat je comfortabel lange tochten op hogere snelheden kunt afleggen.

bluefin cruise 108 supboard

5. Bluefin Cruise 10’8″ touring supboard pakket

Wanneer je opzoek bent naar een sportief touring board dan is de Bluefin Cruise 10’8″ touring een goede keuze. Het is een leuk touring board waar je comfortabel hogere snelheden mee kunt behalen.

Fanatic Ray Air Touring supboard pakket

6. Fanatic Ray Air touring Pure 12’6″ supboard pakket

Als de Fanatic Ray Air Premium net wat boven je budget ligt dan is de Fanatic Ray Air touring Pure een goede keuze voor jou. Je kan dit board als het kleinere broertje zien. Net zoals de Premium is dit board ook van zeer goede kwaliteit, hij is alleen niet dubbel laags, en word geleverd met een andere peddel, tas en pomp. Maar dit neemt niet weg dat het een heerlijk touring board is!

fanatic pure air touring 116 sup

7. Fanatic Pure Air touring 11’6″ supboard pakket

De Fanatic Pure Air touring 11’6″ is een zeer licht touring supboard. Ook bied het board zeer goede kwaliteiten. De peddel is ook van lichtgewicht, dit zorgt voor een mooie harmonie tussen het board en de peddel tussen je suptocht.

Moai 12'6

8. Moai 12’6″ touring supboard pakket

Als je opzoek bent naar een touring board met de beste prijs/kwaliteit verhouding dan is het Moai 12’6″ touring supboard pakket de beste keuze voor jou. Het board bied namelijk sterke eigenschappen tegen een scherpe prijs. Het board is zelfs dubbel laags en maakt gebruik van fusion technologie, en dat is ongekend binnen zijn prijsklasse!

aqua marina hyper sup board

9. Aqua Marina Hyper touring supboard pakket

De Aqua Marina Hyper word voor een scherpe prijs aangeboden. En al helemaal als je erbij nadenkt dat Aqua Marina vrijwel altijd kwalitatieve boarden levert. Let er alleen wel bij op dat er geen peddel word bijgeleverd, alle andere benodigdheden wel.

aztron meteor 14 race touring sup board

10. Aztron Meteor 14″ Race/Touring supboard

Als je al een SUP peddel hebt en echt nog puur opzoek bent naar een touring supboard voor een kleine prijs dan is het Itiwit touring supboard de beste keuze voor jou!

De top 10 touring supboarden is gebaseerd op prijs, lengte, kwaliteit en eigenschappen. Nummer 10 is het beste lage klassement touring supboard, en nummer 1 is het beste hoge klassement touring supboard. Kom je er niet uit welk board het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!