Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden » Top 10 Complete Supboard pakketten

Top 10 Complete Supboard pakketten

Door: James | Laatste update: 13 december 2019

Wanneer je opzoek bent naar je eerste supboard dan wil je graag alles in één keer kopen. Supboard pakketten maken dit super gemakkelijk. En het is niet alleen gemakkelijker, meestal bespaar je nog een leuk bedrag ook omdat je één geheel pakket koopt I.P.V. dat je alles los koopt. Bekijk hier de top 10 complete supboard pakketten:

Red Paddle 10'6

1. Red Paddle 10’8″ Ride MSL allround supboard pakket

Het Red Paddle 10’8″ Ride MSL allround supboard pakket is één van de meest kwalitatieve supboard pakketten op de markt.

Aqua Marina Vapor Supboard Pakket

2. Aqua Marina Vapor allround budget supboard pakket

Het Aqua marina Vapor budget pakket is het ideale beginners board, hij is namelijk zeer scherp geprijsd!

Moai 11'0

3. Moai 11’0″ allround prijs/kwaliteitverhouding pakket

Als je opzoek bent naar een allround supboard met de beste prijs/kwaliteitverhouding dan is de Moai 11’0″ allround de beste keuze voor jou. Het board is dubbel laags doormiddel van fusion technologie, en dat zie je niet veel binnen zijn prijsklasse.

Voyager touring MSL supboard pakket

4. Red Paddle 12’6″ Voyager touring supboard pakket

Ben je opzoek naar een supboard met sterke eigenschappen om heerlijk lange suptochten mee te maken, dan is de Red Paddle 12’6″ Voyager een goede keuze voor jou.

Aqua Marina Hyper Touring

5. Aqua Marina Hyper touring budget supboard pakket

Als je graag lange tochten wilt suppen maar geen groot budget hebt dan is de Aqua Marina Hyper je beste vriend. Het board heeft een scherpe prijs maar heeft ook sterke eigenschappen

Moai 12'6

6. Moai 12’6″ touring prijs/kwaliteitverhouding supboard pakket

Als je opzoek bent naar het beste prijs/kwaliteitverhouding touring board dan is de Moai 12’6″ touring een interessant supboard voor jou. Het supboard heeft de ideale prijs/kwaliteitverhouding. Hij is zelfs dubbel laags en maakt net zoals zijn kleine broer de Moai 11 ook gebruik van fusion technologie, en dat is ongekend binnen zijn prijsklasse!

XQ Max Messy Supboard windsurdf

7. XQ Max Messy windsurf budget supboard pakket

Als je opzoek bent naar je eerste windsurf supboard pakket dan is het XQ Max Messy supboard pakket een pakket waar je zeker even een kijkje bij moet nemen. Het board is namelijk zeer scherp geprijsd voor een geheel windsurf pakket.

Red Paddle 10'6

8. Red Paddle 10’8″ Ride surf supboard pakket

De Red Paddle 10’8″ Ride is niet alleen een goed allround board, maar ook een heel goed surfboard. Dankzij zijn stijfheid is het een hele sterke speler binnen de ISUP surf supboarden.

Aqua Marina Vapor Supboard Pakket

9. Aqua Marina Vapor surf budget supboard pakket

Niet alleen bij het allround segment wint hij de ‘budget’ plek, maar ook in het surf segment. Dit komt vooral door zijn compacte formaat, stijfheid en prijsklasse.

Moai 10'6

10. Moai 10’6″ surf prijs/kwaliteitverhouding supboard pakket

Het Moai 10’6″ surf supboard is het beste supboard als je kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding. Net als zijn broers is hij dubbellaags. En voor surfen is dat natuurlijk ideaal, hij is namelijk hierdoor extra stevig.

De top 10 complete supboard pakketten lijst is gebaseerd op prijs, kwaliteit, segment en eigenschappen. Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!