Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden » Top 10 Beginners Supboarden

Top 10 Beginners Supboarden

Door: James | Laatste update: 28 maart 2022

Ben jij een beginner? En ben je opzoek naar je eerste supboard, dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste supboards voor beginners. En op factoren zoals prijs, kwaliteit, lengte en eigenschappen hebben we een top 10 gemaakt van de beste beginners boarden.

aqua marina vapor supboard

1. Aqua Marina Vapor supboard pakket

De Aqua Marina Vapor heeft zijn nummer 1 plek te danken aan zijn prijs/kwaliteit verhouding. Het board bied namelijk zeer scherpe eigenschappen tegen een mooie prijs. Dit maakt de Aqua Marina Vapor hét ideale beginners supboard.

2. Aqua Marina Fusion supboard pakket

De Aqua Marina Fusion is de grotere broer van het Aqua Marina Vapor board. Het Fusion board is een ideaal beginners board voor de beginnende supper die graag tochten wilt maken.

Moai 11'0

3. Moai 11’0″ supboard pakket

Het Moai 11’0″ supboard pakket is een sterke speler binnen de beginners supboarden markt. Het Moai 11’0″ supboard is namelijk dubbel laags doormiddel van fusion technologie, en dat is ongekend binnen zijn prijsklasse!

Moai 10'6

4. Moai 10’6″ supboard pakket

De Moai 10’6″ is net wat kleiner dan de Moai 11’0″. Als je wat kleiner als gemiddeld bent of graag wilt surfen met het board dan is de 10’6″ de beste keuze voor jou.

makani sup kopen

5. Makani Inflatable 10″ supboard pakket

Dankzij zijn uitzonderlijke prijsklasse samen met de accessoires is dit momenteel een van de meest verkochte stand up Paddle boards.

no 32 sup 10

6. No. 32 Inflatable 10″ supboard

Het No. 32 Inflatable 10″ supboard komt in een compleet pakket met alle accessoires en benodigdheden. De drievoudige finnen aan de onderzijde helpen de algehele snelheid te verbeteren. Dit board is gemakkelijk te gebruiken door kinderen, tieners en volwassen.

Fanatic Fly Air Pure 10'4

7. Fanatic Fly Air Pure 10’4″ supboard pakket

Fanatic levert altijd zeer kwalitatieve supboarden, zo is de Fanatic Fly Air Pure 1o’4″ geen uitzondering. Maar nu zit er ook voor beginners een leuk prijskaartje aan.

Fanatic Fly Air Pure supboard

8. Fanatic Fly Air pure 9’8″ supboard pakket

Het Fanatic Fly Air Pure 9’8″ supboard pakket is het kleinere broertje van het Fanatic Fly Air Pure 10’4″ supboard pakket. Als je wat kleiner dan gemiddeld bent dan en/of graag wilt surfen met het supboard dan is de Fanatic Fly Air Pure 9’8″ de ideale keuze voor jou.

red paddle ride 108 sup board

9. Red Paddle 10’8″ Ride supboard pakket

Red Paddle is één van de leiders in het maken van de meest kwalitatieve opblaasbare supboarden van het moment. Als je opzoek ben naar één van de meest kwalitatieve supboarden dan is de 10’8″ of 10’6″ Ride de beste keuze voor jou. De reden dat de Ride boarden op nummer 9 en 10 staan is omdat de boarden aanzienlijk duurder zijn dan andere allround/beginners supboarden.

red paddle ride 106 sup board

10. Red Paddle 10’6″ Ride supboard pakket

Red Paddle is één van de leiders in het maken van de meest kwalitatieve opblaasbare supboarden van het moment. Als je opzoek ben naar één van de meest kwalitatieve supboarden dan is de 10’8″ of 10’6″ Ride de beste keuze voor jou. De reden dat de Ride boarden op nummer 9 en 10 staan is omdat de boarden aanzienlijk duurder zijn dan andere allround/beginners supboarden. De 10’6″ is voor de persoon die wat kleiner dan gemiddeld is een betere keuze dan de 10’8″.

De top 10 beginners supboarden is gebaseerd op prijs, kwaliteit, lengte en eigenschappen. Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!