Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden » Top 10 Allround Supboarden

Top 10 Allround Supboarden

Door: James | Laatste update: 26 maart 2022

Er is veel keuze in het allround supboarden segment. Om je zoektocht naar het beste allround supboard wat makkelijker te maken, hebben we een top 10 van de beste allround supboarden gemaakt. Bekijk de top 10 beste allround supboarden hier:

red paddle ride 108 sup board

1. Red Paddle 10’8″ Ride MSL supboard pakket

Een leider binnen de allround opblaasbare supboarden is de Red Paddle 1o’8″ Ride. Dit heeft hij te danken aan zijn sterke eigenschappen en het complete pakket dat Red Paddle samengesteld heeft.

red paddle ride 106 se sup board

2. Red paddle 10’6″ Ride SE MSL supboard pakket

De Red Paddle 10’6″ Ride SE MSL is een speciale editie van het 10’6″ Ride board. Het board bied net zoals de 10’8″ sterke eigenschappen. De kleuren samenstelling maakt het board vrijwel uniek!

red paddle ride 106 sup board

3. Red Paddle 10’6″ supboard pakket

Het Red Paddle 10’6″ supboard pakket is eigenlijk hetzelfde als board nummer 2, de Red Paddle 1o’6″ SE MSL. Het grote verschil zit hem in het pakket. De SE MSL word alleen los geleverd, maar dit board word met inclusief alle benodigdheden geleverd voor een scherpe prijs!

fanatic fly air premium 9 8 sup board

4. Fanatic Fly Air pure 9’8″ supboard pakket

De Fanatic Fly Air pure is een goed supboard om mee te beginnen. Als je net wat groter bent dan gemiddeld dan is het board ideaal. Ben je net wat kleiner dan gemiddeld? Dan bevelen we een supboard van 9’0″ of meer aan. Dankzij zijn kleine formaat en stevigheid is het supboard ook perfect om mee te surfen.

jobe aero yarra 106 sup board

5. Jobe Aero Yarra 10’6″ supboard pakket

Het Jobe Aero Yarra 10’6″ is een zeer compleet supboard pakket. Jobe staat bekend om supboards van kwaliteit te produceren, dat is ze dus ook weer bij de Jobe Aero Yarra 10’6″ gelukt!

jobe aero mira 10 sup board

6. Jobe Aero Mira 10’0″ supboard pakket

De Jobe Aero Mira is het kleine broertje van de Jobe Aero Mira 10’6″. Ze zijn bijna hetzelfde, het grote verschil zit hem in de lengte. De Jobe Mira is namelijk 0’6″ kleiner.

Moai 11'0

7. Moai 11’0″ supboard pakket

De Moai 11’0″ is een supboard pakket dat een hele scherpe prijs/kwaliteit verhouding heeft. De Moai 11’0″ maakt zelfs gebruik van fusion technologie, dit is bijna ongekend in zijn prijsklasse!

Moai 10'6

8. Moai 10’6″ supboard pakket

De Moai 10’6″ is het kleine broertje van de Moai 11’0″. Als je wat kleiner dan gemiddeld bent of op zoek bent naar een goed board om te surfen dan is de Moai 10’6″ de beste keuze voor jou. Wanneer je wat groter bent dan gemiddeld en je graag ook wilt touren met het supboard dan is de Moai 11’0″ de beste keuze voor jou.

9. Aqua Marina Fusion

De Aqua Marina Fusion is een goed beginners board. Het board is voor een scherpe prijs verkrijgbaar, maar dit doet niet aan zijn kwaliteit af. Het is namelijk een kwalitatief board dat ideaal is om allround te gebruiken, de Aqua Marina Vapor (nummer 10) is meer gericht op de toepassing surfen en voor mensen die kleiner zijn dan gemiddeld. De Aqua Marina Fusion is meer gericht op het touren, dit zorgy ervoor dat je comfortabel lange afstanden met het board kunt afleggen.

aqua marina vapor supboard

10. Aqua Marina Vapor supboard pakket

De Aqua Marina Vapor is in 2019 zeer veel verkocht. En dat is niet voor niets. De prijs/kwaliteit verhouding van de Aqua Marina Vapor is zeer sterk. Dit maakt de Aqua Marina Vapor dan ook het perfecte beginners supboard!

De top 10 allround supboarden is gebaseerd op prijs, kwaliteit, lengte en eigenschappen. Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!