Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden

Top 10 Best Verkochte Supboarden

Door: James | Laatste update: 25 maart 2022

2020 is een goed jaar geweest voor de SUP industrie. Suppen is namelijk een stuk bekender geworden binnen Nederland en België en dit zorgt natuurlijk voor meer afname van supboarden. Wij hebben een top 10 van de best verkochte supboarden van 2020 op een rijtje gezet:

beste moai 11 allround supboard pakket

1. Moai 11″ Allround Supboard

Het Moai 11″ allround pakket is het bestverkochte pakket. En dat is niet voor niets. Dit board maakt gebruik van fusion technologie, en dat is ongekend voor een board binnen deze prijsklasse!

2. Aqua Marina Fusion Supboard

De Aqua Marina fusion is een heerlijk allround supboard. Het board word niet voor niets veel verkocht. Het board heeft een zeer scherpe prijs waar je een hoop voor terug krijgt.

makani sup kopen

3. Makani Inflatable Supboard

Makani Inflatable Supboard is een fantastisch allround board voor rijders tot ca. 150 kg. Met een lengte van 320 cm houdt ons bord gemakkelijk één volwassene en één kind vast. Het peddelbord is ideaal voor alle moeilijkheidsgraden, van beginners tot gevorderde stand-up paddelaars. 

fanatic fly air touring pure 116 sup board

4. Fanatic Ray Air Touring Pure 11’6″ Supboard

Dankzij de uitzonderlijke hoge kwaliteit wordt de Fanatic Ray Air Touring Pure 11’6″ momenteel veel verkocht.

Moai 10'6

5. Moai 10’6″ Allround Supboard

De Moai 10’6″ is een scherp geprijsd en kwalitatief supboard. Hij is zelfs dubbellaags en binnen zijn prijsklasse is dat ongekend!

bluefin cruise carbon 108 sup board

6. Bluefin Cruise Carbon 10’8″ Supboard

De Bluefin Cruise Carbon 10’8″ maakt zichzelf uiterst uniek dankzij de verwerkte technieken in het board. Dit zijn technieken zoals de FRS carbon composieten rail, 1000 Denier Exo Surface Laminate & Pro-Weave Drop Stitch.

Moai 12'6

7. Moai Touring 12’6″ Supboard

Als je opzoek bent naar een touring supboard waar je heerlijke tochten op kunt maken zonder te veel te betalen dan is de Moai touring 12’6″ een goede keuze voor jou!

yolo board dogwood 11 supboard

8. Yolo Board Dogwood 11″ Supboard

Elk Yolo SUP Board bevat zijn eigen unieke design. Naast het design is er nog iets heel bijzonders aan alle Yolo sups. Namelijk de unieke prints op de boards te krijgen bevatten de boards meeste boards niet twee lagen PVC, maar zelfs 3 lagen! Hierdoor zijn de boarden van Yolo extra stijf waardoor je een ongekende SUP ervaring hebt op het board.

no 32 sup 10

9. No. 32 10″ Supboard

NO. 32 Opblaasbare SUP Stand Up Paddle Boards duurzaam ontwerp presteert onder alle omstandigheden. Antislip zacht bovendek is zeer geschikt voor beginners en ervaren mensen. Stand Up Paddling Board is 10′ lang en biedt 30” dek breedte, en stijve 6″ dikke basis zorgen voor verbeterde stabiliteit en balans tijdens staand rijden. Een verstelbare peddel stelt rijders in staat om de lengte van de peddels aan te passen aan hun lengte Gemaakt voor vroeg leren.

Fanatic Fly Air Pure 10'4

10. Fanatic Fly Air Pure 10’4″ Supboard

Het Fanatic Fly Air Pure 10’4″ supboard pakket is een goed beginners board om je eerste SUP kilometers mee te maken.

De top 10 best verkochte supboarden is gebaseerd op prijs, kwaliteit en lengte. Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!