Home » Top 10 Best Verkochte Supboarden

Top 10 Best Verkochte Supboarden

Door: James | Laatste update: 10 december 2019

2019 is een goed jaar geweest voor de SUP industrie. Suppen is namelijk een stuk bekender geworden binnen Nederland en België en dit zorgt natuurlijk voor meer afname van supboarden. Wij hebben een top 10 van de best verkochte supboarden van 2019 op een rijtje gezet:

beste moai 11 allround supboard pakket

1. Moai 11 Allround pakket

Het Moai 11 allround pakket is het bestverkochte pakket. En dat is niet voor niets. Dit board maakt gebruik van fusion technologie, en dat is ongekend voor een board binnen deze prijsklasse!

Aqua Marina Vapor Supboard Pakket

2. Aqua Marina Vapor

De Aqua Marina vapor is een heerlijk allround supboard. Het board word niet voor niets veel verkocht. Het board heeft een zeer scherpe prijs waar je een hoop voor terug krijgt.

XQ Max 305 rood supboard

3. XQ Max 305 Rood

Dankzij zijn zeer goedkope prijsklasse word de XQ Max 305 momenteel veel verkocht.

 XQ Max 305 zwart supboard

4. XQ Max 305 Zwart

Dankzij zijn zeer goedkope prijsklasse word de XQ Max 305 momenteel veel verkocht.

Moai 10'6

5. Moai 10’6″ allround pakket

De Moai 10’6″ is een scherp geprijsd en kwalitatief supboard. Hij is zelfs dubbellaags en binnen zijn prijsklasse is dat ongekend!

XQ Max supboard groen 320

6. XQ Max 320 supboard groen

De XQ Max 320 is het grotere broertje van de goedkope XQ Max 305. Dankzij zijn langere lengte zijn de eigenschappen om te touren beter dan de 305.

Moai 12'6

7. Moai Touring 12’6″ supboard pakket

Als je opzoek bent naar een touring supboard waar je heerlijke tochten op kunt maken zonder te veel te betalen dan is de Moai touring 12’6″ een goede keuze voor jou!

Itiwit Supboard voor Tochten

8. Itiwit Touring supboard

Het Itiwit touring supboard is een snel touring board waar je comfortabel voor lange tijd op kunt staan. Het Itiwit Touring board heeft net zoals de Moai 12’6″ touring een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Itiwit supboard voor wedstrijden

9. Itiwit supboard voor wedstrijden (race)

Race supboarden zijn in het algemeen niet goedkoop. Het itiwit supboard voor wedstrijden heeft hier verandering in gebracht. Het is een zeer scherp geprijsd race supboard dat goede eigenschappen biedt.

Fanatic Fly Air Pure 10'4

10. Fanatic Fly Air Pure 10’4″ pakket

Het Fanatic Fly Air Pure 10’4″ supboard pakket is een goed beginners board om je eerste SUP kilometers mee te maken.

De top 10 best verkochte supboarden is gebaseerd op prijs, kwaliteit en lengte. Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste voor jou is? Stuur ons dan vooral een berichtje!