Home » Sup Blog » SUP Board Trolley: Wat Is Het?
sup board trolley wat is het

SUP Board Trolley: Wat Is Het?

Door: James | Laatste update: 24 juli 2020

Als je vaak op pad bent met je SUP en graag van de gelegenheid gebruik maakt om op diverse locaties te suppen dan is een SUP Board trolley onmisbaar. Maar wat is een SUP Board trolley precies? Wij leggen het in dit blog uit.

Wat is een SUP Board trolley?

Een Stand Up Paddle Board trolley is een speciale trolley waarmee je je supboard achter je fiets mee kan vervoeren. Dit maakt het mogelijk om zowel een inflatable als hardboard SUP achter je fiets te vervoeren.

Ook is zo een speciale SUP trolley super handig voor op het strand. Je kan namelijk gewoon de trolley met je hand vasthouden waardoor een stuk over het strand lopen met je board een stuk aangenamer wordt.

Hoe het werkt

Je legt de achterkant van je Board op de trolley en bind het stevig vast. De voorkant van de SUP die maak je vast aan je vast. De beste locatie is om hem te bevestigen onder je zadel. Let op dat het board wel genoeg draairuimte heeft. Het moet ten alle tijden voor zowel jezelf als andere weggebruikers veilig blijven.

Conclusie

Een supboard trolley is onmisbaar wanneer je niet altijd met de auto naar SUP locaties toe gaat. Je kan een SUP trolley zowel lopend als met de fiets gebruiken. Dit maakt hem ideaal om naar een mooie locatie toe te fietsen en dan de stukken waar je niet meer kunt fietsten om verder te lopen. Bijvoorbeeld op het strand.