Home » Sup Blog » Een Uitstekend SUP Board Dat NU Nog Verkrijgbaar Is
een uitstekend sup board dat nu nog verkrijgbaar is

Een Uitstekend SUP Board Dat NU Nog Verkrijgbaar Is

Door: James | Laatste update: 11 augustus 2020

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt zal hebben is de actuele beschikbaarheid in boarden zeer laag. Bijna elk board van goede kwaliteit is uitverkocht of heeft een lange levertijd. Als je goed zoekt dan zal je nog een enkele vinden. Maar dan moet je er ook snel bij zijn, anders is hij zo weg.

In dit blog proberen we je te helpen aan een goede SUP dat NU op dit moment nog te verkrijgen is.

Niet voorradig of een lange levertijd

Bijna alle populaire Stand Up Paddle Boarding merken zagen de watersport drukte die de corona heeft gebracht niet aankomen. Om deze reden is er ook niet genoeg ingekocht/gefabriceerd om aan de vraag te kunnen voldoen. Je moet dan ook bedenken dat er enkele weken overheen gaan totdat een merk zijn boarden vanuit de fabriek kan ontvangen. Vanuit daar moet het ook nog een verscheept worden naar alle dealers. Hier gaat dus kortom een hoop tijd overheen waardoor er nu niet aan de actuele vraag kan worden voldaan.

Welk goed board is wel leverbaar?

Er is één specifiek merk dat het wel voor elkaar heeft gekregen om hun goede kwaliteit SUPS op dit moment leverbaar te maken. Dat is namelijk het merk Bluefin.

Het board dat Bluefin bij de dealers beschikbaar heeft gesteld is de Bluefin Cruise 12. Dit is de ideale SUP voor zowel beginners als gevorderden. Het board bestaat uit 3 lagen PVC, kan tot wel 18PSI worden opgepompt en bevat dan ook 5 jaar fabrieksgarantie.

Bestel de Bluefin Cruise 12 hier

Wat zit er in het pakket?

De Bluefin SUPS worden stuk voor stuk in een compleet pakket geleverd. Maar wat zit er precies in het Cruise 12 pakket? Wij lichten het uit:

  • Bluefin Cruise 12 SUP Board
  • Handpomp
  • Leash
  • Rugtas
  • 2-delige peddel met glasvezel schacht
  • Kajakstoel
  • Verwisselbare middenvin
een uitstekend sup board dat nu nog verkrijgbaar is

Uitleg over de Cruise 12

Wat is de levertijd?

De levertijd kan je op de website van de dealer zien. Hier bevind zich ook alle andere informatie over het board zoals de dikte, breedte, maximale gebruikersgewicht etc.

Omtoveren tot kajak

De SUP wordt standaard geleverd inclusief alle kajak benodigdheden. Hierdoor kan je het board gemakkelijk omtoveren tot kajak. Zo hoef je geen extra accessoires meer aan te schaffen en kan je zowel direct suppen als kajakken met hetzelfde board!

Vond je dit blog over een uitstekend sup board dat nu nog verkrijgbaar is interessant? Bekijk dan ook vooral onze blog over de meest unieke SUP Boarden: Yolo Boards.