Home » Sup Blog » De Meest Unieke SUP Boarden: Yolo Boards
de meest unieke sup boarden

De Meeste Unieke SUP Boarden: Yolo Boards

Door: James | Laatste update: 4 augustus 2020

Wanneer je op zoek bent naar een uniek Stand Up Paddle Board dan is Yolo ongetwijfeld hét merk voor jou! De boards van Yolo zijn stuk voor stuk uniek. Maar wat maakt deze SUP Boards zo uniek? Wij leggen het in dit blog uit.

Het unieke aan Yolo Boards

De boards van het merk Yolo zijn vooral uniek door hun kenmerkende designs. Voor elk board dat ze op de markt brengen hebben ze namelijk een ander ontwerp. Elk ontwerp is uniek en zal je bij geen ander Stand Up Paddle Board vinden.

3 lagen PVC

Niet alleen de designs maken deze boarden zo uniek. Ze bevatten namelijk ook nog eens 3 lagen PVC. Dit is gedaan zodat de unieke designs op de boarden geplaatst kunnen worden. Hier heb je namelijk een speciale derde laag voor nodig.

Deze derde laag zorgt daarnaast ook nog eens voor extra stevigheid, stijfheid, stabiliteit, duurzaamheid en comfort voor lange tochten. Dit maakt de eigenschappen van de Yolo boards ongekend goed.

Hardboards en Inflatables

Yolo boards heeft zowel hardboard als inflatable boarden. Op beide varianten worden de unieke designs geplaatst. De opblaasbare varianten zijn natuurlijk het gemakkelijkst mee te nemen aangezien je ze binnen enkele seconden opvouwt. Ben je aan het twijfelen tussen een hardboard en inflatable SUP? Bekijk dan vooral onze Hardboard VS Inflatable blog waarin we alle voor- en nadelen benoemen.

Compleet pakket

De meeste opblaasbare Yolo SUPS worden in een compleet pakket geleverd. Dit maakt de boards ook ideaal voor beginners. Wanneer je het pakket binnen hebt kan je namelijk direct het water op. Bekijk in de onderstaande opsomming wat er in de meeste pakketten zit.

Inhoud pakket opblaasbare Yolo SUP: 

  • Yolo SUP Board
  • 3-delige peddel
  • Verwisselbare middenvin
  • Handpomp
  • reparatieset
  • Rugtas

Voordelen van een Yolo SUP

  1. Elk board bevat een uniek design wat geen ander board zal hebben
  2. De boarden worden geleverd in een compleet pakket
  3. Elke SUP van Yolo bevat standaard 1 jaar fabrieksgarantie
  4. De opblaasbare varianten zijn extra stijf, duurzaam en stevig dankzij de 3 lagen PVC

Heb je interesse in het aanschaffen van een Yolo SUP? Bekijk dan de actueel verkrijgbare collectie Yolo SUPS.

Vond je dit blog interessant over de meest unieke SUP Boarden? Bekijk dan ook vooral onze blog over hoe je je board onsteelbaar maakt.