Home » Sup Blog » Black Friday Supboard Aanbiedingen

Black Friday Supboard Aanbiedingen

Door: James | Laatste update: 25 november 2019

Suppen is afgelopen jaar 2020 extreem populair geworden in de Benelux en het aanbod van supboarden word steeds groter. We hebben gekeken wie mooie black friday deals hebben op het gebied van stand up paddle boards, want aankomende vrijdag begint Black Friday!

Waar kan je leuke deals vinden op het gebied van het suppen?

Gezien het afgelopen jaar de SUP Boarden als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan hebben nog maar weinig aanbieders SUPS op voorraad liggen. Gelukkig hebben we nog een paar leuke SUP Black Friday Deals kunnen vinden. Bekijk hieronder bij wie je terecht kan voor een leuke Stand Up Paddle board actie.

Isupcenter

Isupcenter bied een sterk scala aan SUP artikelen. Ze leveren zowel boarden van het hogere segment als van het lagere segment. Isupcenter is een sterke aanbieder die zich met name specialiseert in opblaasbare supboarden. De aanbieder heeft nu tijdelijk Black Friday sale op geselecteerde supboarden en accessoires.

Welke aanbiedingen heeft Isupcenter met friday day?

Er zijn diverse black friday acties bij Isupcenter te vinden. Hier onder bevind zich de top 3:

1. Bluefin: de Bluefin supboarden zijn nu afgeprijsd met een leuke korting!

2. Elektrische sup pompen: 25% korting op alle elektrische SUP Board pompen!

3. SUP accessoires: diverse leuke en handige  sup accessoires zijn nu in de aanbieding

black friday supboard aanbiedingen

Black Friday aanbiedingen bij Isupcenter

Bekijk de Black Friday sale van isupcenter hier.

Bol.com

Bol.com bied ook een sterk scala aan producten van meerdere aanbieders. Bij bol.com kan je dus ook zeker een leuke deal scoren voor een supboard tijdens de black friday t/m cyber monday. Bekijk de Black Friday Supboard Aanbiedingen van bol.com hier.

Aanbiedingen

Wil je vaker op de hoogte zijn van de beste SUP aanbiedingen? Houd dan scherp onze aanbiedingen pagina in de gaten. We houden dagelijks in de gaten waar jij als consument kunt profiteren van de scherpste aanbiedingen.