Home » Sup Blog » Black Friday Supboard Aanbiedingen

Black Friday Supboard Aanbiedingen

Door: James | Laatste update: 25 november 2019

Suppen word steeds populairder in de Benelux en het aanbod van supboarden word steeds groter. Nu Black Friday om de hoek is beginnen meerdere grote spelers zoals isupcenter.nl en bol.com te stunten met de prijzen van hun supboard assortiment. Dit is zeer gunstig voor ons als consument.

Isupcenter

Isupcenter bied een sterk scala aan SUP artikelen. Ze leveren zowel boarden van het hogere segment als van het lagere segment. Isupcenter is een sterke aanbieder die zich met name specialiseert in opblaasbare supboarden. De aanbieder heeft nu tijdelijk Black Friday sale op geselecteerde supboarden en accessoires. Bekijk de Black Friday sale van isupcenter hier.

Bol.com

Bol.com bied ook een sterk scala aan producten van meerdere aanbieders. Bij bol.com kan je dus ook zeker een leuke deal scoren voor een supboard tijdens de black friday tijd. Bekijk de Black Friday Supboard Aanbiedingen van bol.com hier.

Aanbiedingen

Wil je vaker op de hoogte zijn van de beste SUP aanbiedingen? Houd dan scherp onze aanbiedingen pagina in de gaten. We houden dagelijks in de gaten waar jij als consument kunt profiteren van de scherpste aanbiedingen.