Home » Beste Supboard » Beste Supboard voor Yoga

Beste Supboard voor Yoga

Door: James | Laatste update: 7 december 2019

Supboarden kun je voor meerdere toepassingen gebruiken, dus ook yoga. Wanneer je op een doorsnee supboard yoga oefeningen gaat doen dan zal ja al gauw merken dat een doorsnee supboard te instabiel is voor yoga oefeningen. Hierom hebben de supboard merken Jobe en Red Paddle hun yoga boarden op de markt geroepen.

Beste keuze hardboard

Jobe Sonora 10’6″ Yoga

Beste keuze opblaasbaar

Red Paddle 10'8" Activ supboard

Red Paddle 10’8″ Activ

Beste keuze accessoire

Fanatic Fly Air Fit Platform

Hardboard of opblaasbaar Yoga board?

Wanneer je het beste Yoga board wilt aanschaffen dan moet je eerst bij jezelf afvragen of je graag een hardboard of opblaasbaar Yoga board wilt. Een opblaasbaar Yoga supboard is gemakkelijk mee te nemen omdat je hem kan opblazen en leeg laten lopen. Maar een Yoga hardboard is weer ideaal voor als je naast of vlakbij het water woont, je kunt namelijk direct het hardboard het water in leggen. Dus vraag jezelf de volgende vragen:

  1. Woon ik vlak naast een plas of meer? Zo ja, overweeg dan om de Jobe Sonora aan te schaffen
  2. Ga ik vaak reizen met het supboard? Zo ja, overweeg dan om de Red Paddle 10’8″ Activ aan te schaffen

Fly Air Fit Platform accessoire:

Een super handige accessoire voor een yoga SUP board is het Fly Air Fit Platform. Het platform zorgt er namelijk voor dat je met meerdere personen met meerdere boarden tegelijk aan het platform kan liggen. Dit zorgt ervoor dat iedereen centraal vast ligt aan hetzelfde platform op het water. Ideaal voor als je vaak met vrienden of vriendinnen yoga uitoefent en natuurlijk al helemaal ideaal als je yoga instructeur/instructrice bent!

Vind je dat er een segment mist op de website? Laat het ons dan vooral even weten, zo hebben we ook onderzoek gedaan naar het beste supboard voor twee personen!