Home » Beste Supboard » Beste Supboard voor Vissen

Beste Supboard voor Vissen

Door: James | Laatste update: 23 november 2019

Een nieuwe trend is het vissen op je supboard. Dit is natuurlijk een super leuke trend en dit ondersteunen de supboarden merken. Supboarden maken gebruik van een speciale insert waar je accessoires zoals bijvoorbeeld een Go-pro of vishengel standaard in kunt vastschroeven. Hieronder bevinden zich de Beste Supboarden Voor Vissen:

Beste keuze

Aqua Marina Drift supboard voor vissen

Aqua Marina Drift

Ook interessant

Safe Wild Air vissers supboard

Safe Wild Air 11’6″

Aqua Marina Drift vis supboard: 

De Aqua Marina Drift is een sterke speler in de vis supboarden markt. De Aqua Marina Drift is meer gefocust op het vissen dan op het suppen. Je kunt ook zeker op het board suppen, maar je zult al gauw merken dat het board aanzienlijk minder sterke sup kwaliteiten heeft dan een normaal sup board. Het voordeel hieraan is dat het board super veel ruimte heeft om je sup spullen kwijt te kunnen, je kan er zelfs je stoeltje op zetten! Als je dus echt opzoek bent naar een supboard dat alleen gefocust is op vissen dan is de Aqua Marina Drift de juiste keuze voor jou.

Safe Wild Air vis supboard:

Als je opzoek bent naar een vis supboard waar er een goeden tussen weg is gevonden tussen SUP en vissen dan is de Safe Wild Air het ideale supboard voor jou! Je kan zowel heerlijk suppen op de Safe Wild Air als vissen. Het board heeft veel ruimte waardoor je gemakkelijk je visspullen kwijt kunt. Hij heeft alleen geen opstaande rand zoals de Aqua Marina Drift.

Kom je er niet helemaal uit welk board nou het beste bij jou past? Stuur me dan even een berichtje! Of vind je dat er een segment mist op onze website? Laat het ons dan vooral even weten, zo hebben wij ook onderzoek gedaan naar het beste supboard voor yoga.