Home » Beste Supboard » Beste Supboard voor Twee Personen

Beste Supboard voor Twee Personen

Door: James | Laatste update: 23 november 2o19

Er is veel vraag naar welk SUP board nou het beste supboard voor twee personen is. De markt van nu heeft een relatief klein aanbod voor 2 persoons supboarden. Er zullen zeker nog meer van deze sups op het gebied van tandem supboarden komen. Gezien het suppen nog steeds sterk groeit komt dit zeker goed. Wij hebben onderzoek gedaan naar wat de beste tweepersoons SUP op de markt is.

Beste keuze

Fanatic Tandem Air Premium 2 persoons supboard

Fanatic Tandem Air Premium 16’0″ supboard

Plezier voor twee!

De Fanatic Tandem Air Premium 16’0″ is het ideale supboard voor met zijn tweeën. Het is een stabiel board met een uitstekende bouw kwaliteit. Zo hoef je nooit meer alleen te suppen.  Op de voorpunt van het board bevind zich een net om al je spullen te bevestigen, super handig voor als je samen een trip wilt maken!

Zoek je toch een sup board voor alleen jezelf en kom je er niet uit? Stuur mij een berichtje en dan gaan wij samen kijken wat de beste optie voor jou/jullie is! Of vind je dat er een segment op onze website mist? Laat het ons dan vooral weten, zo hebben wij ook onderzoek gedaan naar het beste supboard voor vissen.