Home » Beste Supboard » Beste StarBoard Supboard

Beste StarBoard Supboard

Door: James | Laatste update: 13 mei 2022

Starboard is een sterke speler in de supboarden markt en verkoopt wereldwijd zijn boarden. Bij een grote speler komt er ook een groot assortiment kijken. Wij hebben de Beste Starboard Supboarden voor je er tussen uit gefilterd.

Beste keuze race

Starboard All Star Airline Race supboard

Starboard All Star Airline Race supboard

Beste keuze allround

Starboard 10’0″ iGO Zen supboard pakket

Beste keuze touring

Starboard Touring Deluxe DC supboard pakket

Starboard 12’6″ Deluxe DC supboard pakket

Beste keuze budget

Starboard 10’8″ iGO Zen Lite supboard pakket

De Beste Starboard supboarden.

Starboard All Star Airline Race supboardBeste race supboard:

Het beste race supboard van dit merk is het type All Star Airline supboard. Maar wat maakt dit nou het beste Starboard race supboard? De All Star Airline is een zeer kwalitatief supboard met een marktconforme prijs. Het board heeft de ideale lengte om binnen record tijd lengtes af te leggen.

Beste allround supboard:

Dankzij zijn sterke bouw kwaliteit en ideale gemiddelde lengte en breedte is het type 10’0″ iGO Zen het ideale allround supboard van Star board. De lengte zorgt ervoor dat het board voor iedereen toegankelijk is, klein en groot. Maar ook zorgt het ervoor dat je het board allround kan gebruiken, je kan er dus kleine tochtjes mee suppen, het suppen op leren en zelfs mee surfen!

Starboard Touring Deluxe DC supboard pakket

Beste touring supboard:

Het puntig gevormde Starboard 12’6″ Deluxe DC supboard is het ideale touring board. Het board is ideaal om lange afstanden mee af te leggen. Dit komt door zijn middel grote basis en lange lengte. Ook heeft het board het ideale gewicht waardoor lange tochten suppen een plezier worden!

Beste budget supboard:

Wanneer je net begint met suppen of een krap budget hebt dan kom je al gauw uit een budget board. Starboard heeft een zeer kwalitatief supboard voor een mooie prijs. Het is het Star board 10’8″ iGO Zen Lite supboard. Het supboard is stijf en compact. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een zeer stevig board hebt. Dankzij de licht gevormde punt van het board is het board zeer geschikt voor touren. Als je opzoek bent naar een kwalitatief, compact en stevig board dan is het Star board 10’8″ iGO Zen Lite supboard ideaal! 

Ben je opzoek naar een supboard van het goedkopere segment? Neem dan een kijkje bij het beste goedkope supboard onderzoek.