Home » Beste Supboard » Beste Jobe Supboard

Beste Jobe Supboard

Door: James | Laatste update: 12 april 2022

Jobe is een grote speler in de supboarden markt. Ze hebben een groot aanbod van goede kwaliteit. Maar welk Jobe supboard is nou het beste voor jou? Wij hebben grondig onderzoek gedaan naar de Beste Jobe Supboarden voor jou. De resultaten van het onderzoek bevinden zich hieronder:

Beste keuze race

Jobe Angara race supboard

Jobe Angara 12’6″ Hardboard

Beste keuze touring

jobbe aero yarra 106 sup board

Jobe Aero 10’6″ Yarra Supboard pakket

Beste keuze budget

jobbe aero mira 10 sup board

Jobe Aero Mira 10’0″ Supboard pakket

Het beste Jobe race supboard:

Het beste race supboard van Jobe is de Jobe Angara. Dit race hardboard is uiterst snel. Dit komt dan ook vooral door de vorm en het materiaal. Het supboard is namelijk spits gevormd, is lang en is gemaakt van bamboe. De 3 boven genoemde punten zorgen ervoor dat de Jobe Angara het ideale race supboard van Jobe is!

Het beste Jobe touring supboard:

Dankzij zijn lengte en breedte is de Jobe Aero het ideale Jobe touring supboard. De gemiddelde lengte zorgt ervoor dat je je snel door het water kunt voortbewegen maar tegelijkertijd ook nog goed wendbaar kunt zijn. Dankzij de gemiddelde breedte van het board kan je comfortabel op het board staan zonder erg afgeremd te worden door de breedte van het supboard.

Het beste Jobe budget supboard:

Jobe zijn prijsklasse is al niet hoog en de Jobe Aero Mira is ook zeker geen uitzondering. De Jobe Aero Mira is zeer scherp geprijsd. Ook bied het board nog een goede kwaliteit binnen zijn klassement. Dit maakt de Jobe Aero Mira het beste budget supboard van Jobe.

Ben je opzoek naar een supboard van een net wat hoger klassement? Neem dan een kijkje bij het beste Starboard supboard onderzoek.