Home » Beste Supboard » Beste Fanatic Supboard

Beste Fanatic Supboard

Door: James | Laatste update: 1 juni 2022

Fanatic heeft een groot aanbod aan supboarden. Het is een duits merk wat al jaren toon aangevend is in de supwereld. Elk board heeft zijn eigen unieke eigenschappen en karakteristiek. Wij hebben onderzoek gedaan naar dit bekende duitse supboard merk. In dit onderzoek hebben we onderzocht welk Fanatic SUP Board het beste in zijn segment is.

Beste keuze allround

fanatic fly air premium 108

Fanatic Fly Air Premium 10’8″ supboard

Beste keuze touring

fanatic ray air premium touring

Fanatic Ray Air Premium 12’6″ supboard

Beste keuze race

fanatic falcon air 14 supboard

Fanatic Falcon Air 14’0″ x 29″ race supboard

Het beste allround supboard:

Dankzij zijn perfecte gemiddelde lengte, breedte en gewicht is de Fanatic Fly Air Premium 10’8″ het beste allround supboard. De lengte is precies goed om zowel snelheid te kunnen maken als wendbaar te zijn. Ook is de breedte voor een allround board ideaal. Het board is namelijk niet heel breed, dit zorgt ervoor dat hij sneller zal zijn dan een breder allround board. Het board is niet zwaar in zijn gewicht dankzij de speciaal toegepaste productie processen van Fanatic.

Het beste touring supboard:

De Ray Air premium 12’6″ heeft de titel ‘het beste touring supboard’ te danken aan zijn sterke kwaliteit. Net zoals de bovengenoemde allround variant is de Ray Air Premium de beste in zijn klassement. Het board heeft een sterke bouw kwaliteit. Ook dit board heeft weer de perfecte mix tussen lengte, breedte en gewicht. Dankzij de combinatie van de lengte, breedte, neusvorm en gewicht van het board is hij niet meer te stoppen. Dit maakt de Ray Air Premium 12’6″ het beste Fanatic touring supboard.

Het beste race supboard:

In het race segment ben je toch al gauw opzoek naar een board dat de beste prestaties op het water kan behalen. De Falcon Air 14’0″ behaalt deze prestaties met gemak. Het board is smal, lang, stijf en zeer stevig. Dit samen resulteert in een super snel board dat ook gemakkelijk zijn snelheid behoud. Dit maakt de Falcon Air 14’0″ het beste race supboard van Fanatic.

Ben je opzoek naar een ander supboard binnenin het hoge klassement. Neem dan een kijkje bij het beste Jobe sup board onderzoek. Op zoek naar nog zo een sterke speler als Fanatic en Jobe? Neem dan een kijkje bij het beste Starboard SUP Board onderzoek.