Home » Beste Supboard » Beste Compacte Supboard

Beste Compacte Supboard

Door: James | Laatste update: 25 juni 2022

Sup Boarden zijn er in vele soorten en maten. Wanneer je vaak reist met je supboard of je gewoon simpelweg liever een lichter en kleiner supboard wilt dan kom je uit bij een compact supboard. Wij hebben voor jou onderzoek gedaan naar het Beste Compacte Supboard. Bekijk de resultaten hieronder:

Beste keuze allround

fanatic fly air premium 98 sup board

Fanatic Fly Air Premium 9’8″ supboard

Beste keuze touring

red paddle touring sport 113 msl sup board

Red Paddle Touring Sport 11’3″ supboard pakket

Beste budget keuze

Aqua Marina Breeze 9’0″ supboard

Het beste allround compacte supboard:

Dankzij zijn kleine formaat, lichte gewicht en toch sterke prestaties is de Fanatic Fly Air Premium het beste allround compacte supboard van het moment. Het board kan voor elke toepassing gebruikt worden en is dankzij zijn compactheid gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde rugtas.

Het beste compacte touring supboard:

Zijn perfect gecombineerde lengte, breedte en gewicht maken de Red Paddle Sport 11’3″ het beste compacte touring supboard van het moment. Dankzij de 11’3″ lengte van het board kom en blijf je gemakkelijk op snelheid maar kun je hem ook na het suppen weer gemakkelijk leeg laten lopen, in je tas doen en weer verder reizen.

Het beste budget kleinste supboard:

De Aqua Marina Breeze is het beste budget kleinste supboard. Dit komt dan ook vooral door zijn prijs/kwaliteitverhouding. Het board heeft namelijk een klein prijskaartje. Maar je krijgt een hoop terug voor de kleine prijs van het supboard. Het is een allround supboard wat voor vrijwel elke toepassing gebruikt kan worden. Ook is hij in vergelijking tot andere supboarden binnen dezelfde prijsklasse uiterst sterk. Het board buigt niet zomaar door wanneer je er op staat. Dit hebben andere supboarden binnen dezelfde prijsklasse in het algemeen wel en dat wil je zeker niet. Wanneer het supboard doorbuigt dan is hij minder gestroomlijnd, dit zal resulteren in dat je harder moet peddelen om dezelfde snelheid te behouden als een board zoals de Aqua Marina Breeze dat niet doorbuigt.

Ben je misschien ook geïnteresseerd in een lichtgewicht supboard? Neem dan een kijkje bij het beste lichtgewicht supboard onderzoek. Ook hebben wij onderzoek gedaan naar het beste allround supboard van 2022.